Geniet
van de
nieuwe natuur

Koffie in de zon

Maar een plekje in de schaduw kan natuurlijk ook! Op het terras van het Overveen smaakt de koffie extra lekker. Niets moet, alles mag. Heerlijk uitrusten na een fietstocht of gewoon zomaar een ijsje eten.

Midden in de natuur ligt het prachtig aangelegde terras van het Overveen. Centraal punt in fiets- en wandeltochten, op loopafstand van de vogelkijkhut. Koffie, appeltaart, ijs of een biertje; er is voor ieder wat wils, ook voor mensen met een glutenvrij dieet. Kinderen vermaken zich in de overzichtelijke speeltuin. En stiekem zijn de schapen ook wel heel erg leuk…

Bij het Overveen staat een goede toegankelijkheid hoog in het vaandel. Het terras is dan ook volledig rolstoelvriendelijk en heeft ook aangepaste sanitaire voorzieningen. Batterij van fiets of scootmobiel bijna leeg? Ook daar is in voorzien. Terwijl u op het terras iets gebruikt, wordt uw fiets weer rijklaar gemaakt.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op ons terras. De koffie staat klaar!

Benieuwd wat het Overveen te bieden heeft? Bekijk dan rustig eerst de versnaperingenkaart.

Reserveer
direct een
appartement!

Wilt u er even tussenuit?

Kom dan genieten van de Twentse en Sallandse natuur! Tussen Overtoom en Middelveen vindt u Het Overveen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor dag- en verblijfsrecreatie. Van kopje koffie op het terras tot ontspannend weekje logeren op het platteland.