Geniet
van de
nieuwe natuur

Kom struinen door de natuur in de Overtoom en het Middelveen!

Is het een Grutto? Een Kievit? En hoe heten al die prachtige bloemen? Je ontdekt het tijdens de natuur- en ontdekkingstocht bij Het Overveen!

Begin lekker ontspannen met uitleg over het gebied door Henk. Daarna op pad: een prachtige wandeling van ongeveer 5 kilometer midden door de natuur. De gidsen kunnen eindeloos vertellen… Na afloop staat er koffie/thee of fris met appelgebak klaar. ( zo rond 21.00 uur)

Voor de kinderen iser een leenverrekijker. Zo hoef je niets te missen.

Het arrangement kost € 6,- p.persoon. Reserveren is gewenst!

In het zomerseizoen vinden de wandelingen om de 2 weken plaats op woensdagavond. Voor groepen is het in overleg mogelijk een andere avond te wandelen met de gids.

Data in 2017:

5 en 19 april     3, 17 en 31 mei    14 en 28 juni     12 en 26 juli   9 en 23 augustus.

Aanwezig om 19.00 uur aan de Veendijk 4 te Rijssen, bij Het Overveen. Reserveren 0548-542364.

HEMELVAART DAUWLOOP op 25 mei 2017

Kom op Hemelvaartsdag met eigen ogen bekijken hoe de natuur ontwaakt en de nevel optrekt... De dauwloop van ongeveer 5km, begint om 7.00 uur onder leiding van de gids(en). Na afloop van de wandeling, om ongeveer 9.00 uur, staat er voor iedere wandelaar een ontbijtje van broodjes en koffie/thee/chocolademelk klaar in 'De Melkstal'.

Wandeltip: Trek stevige, liefst hoge schoenen aan. Het kan nog nat zijn 's ochtends vroeg.

De kosten voor de Dauwloop op 25 mei bedragen € 6,- p.p. In verband met het ontbijt is reserveren gewenst.

Reserveer
direct een
appartement!

Wilt u er even tussenuit?

Van de Twentse en Sallandse natuur genieten? Fietsen wandelen of klootschieten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Van een kopje koffie bij ons op het terras tot een volledig verzorgd arrangement!